آدرس : تهران،میرداماد،پلاک 6

تلفن : 22909846-021

۱۰ نکته مهم برای مراقبت از ناخن های کاشت شده

مراقبت بعد از کاشت ناخن

کاشت ناخن اخیرا محبوبیت زیادی پیدا کرده است. این روش که باعث می‌شود ناخن‌هایی زیباتر و جذاب‌تر داشته باشید، به مراقبت‌هایی نیاز دارد تا زیبایی ناخن‌ها و سلامت آنها حفظ شود.

مراقبت های بعد از کاشت ناخن یک مرحله مهم و ضروری بعد از کاشت ناخن است که باید جدی بگیرید. گرچه کاشت ناخن باعث می‌شود که حس خوبی به ناخن‌های خود پیدا کنید و از داشتن آنها احساس رضایت کنید ولی اگر به درستی مراقب نباشید، این حس خوب خیلی زود از بین می‌رود. به همین دلیل باید این مراقبت‌ها را جدی بگیرید تا علاوه بر اینکه زیبایی آنها را حفظ می‌کنید، مراقب سلامتی ناخن‌های خود هم باشید.

کاشت ناخن چند وقت یک بار به ترمیم هم نیاز دارد. ولی مراقبت های بعد از کاشت ناخن باعث می‌شود که در فاصله بین کاشت تا ترمیم، بتوانید زیبایی و استحکام آنها را حفظ کنید. با این مراقبت‌ ها ناخن‌ های شما درست مثل روزی که سالن زیبایی را ترک کردید، زیبا و جذاب به نظر می‌رسند.

قبل از هر چیز باید بدانید که کاشت ناخن یک کار تخصصی است و به تجربه نیاز دارد. باید در محیطی بهداشتی و با ابزارهای و وسایل کاملا تمیز و بهداشتی انجام شود. انتخاب ناخن‌کار متخصص و باتجربه مهم‌ترین مرحله قبل از کاشت ناخن است. کاشت ناخن ارتباط مستقیمی با سلامت ناخن‌های شما دارد. اگر به درستی انجام نشود، می‌تواند آسیب‌های جبران‌ناپذیری برای ناخن‌ها داشته باشد. عفونت‌های قارچی یکی از آسیب‌هایی است که ممکن است پیش بیاید و سلامت ناخن‌های شما را تهدید کند.

اگر کاشت ناخن را در جای مطمئن و توسط یک ناخن‌کار باتجربه انجام دهید، می‌توانید مطمئن باشید که از مواد بهداشتی و ابزارهای تمیز و مطمئن برای آن استفاده می‌شود. این عوامل باعث می‌شوند که کاشتی باکیفیت و زیبا داشته باشید که دوام بیشتری هم دارد. ناخن‌کارها معمولا توصیه‌های لازم بعد از کاشت ناخن را به مشتریان خود اطلاع می‌دهند. ولی بد نیست یک بار دیگر نکات مهم برای مراقبت از ناخن های کاشت شده را مرور کنید.

مراقبت های ضروری بعد از کاشت ناخن

مراقبت ناخن کاشته شده

۱- با ناخن‌های خود کار نکنید

به طور کلی برای مراقبت از ناخن، چه کاشته باشد چه ناخن طبیعی، نباید برای انجام کارهای مختلف از ناخن استفاده کنید. ناخن ابزار کار نیست و کار کردن با آن می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد. این مورد وقتی کاشت ناخن دارید، مهم‌تر می‌شود. به طور کلی، وقتی کاری انجام می دهید مراقب باشید تا به ناخن های مصنوعی و در نهایت ناخن های خودتان آسیبی نزنید. اگر ناخن‌هایتان ژل دارد یا  به صورت کاشت ناخن مصنوعی است، 24  تا 48 ساعت مراقب باشید چون این مدت زمانی است که ناخن‌ها نیاز دارند تا کاملا روی دست شما قرار بگیرند و به طور کامل بچسبند. بعد از تثبیت شدن ناخن‌ها در جای خود نیز باید با احتیاط با ناخن‌های خود کار کنید.

۲- از دستکش استفاده کنید

برای مراقبت از ناخن‌ها و اگر مجبور شدید کارهای خاصی مثلا باغبانی و شست‌وشو را با دست انجام دهید، حتما از دستکش استفاده کنید. ناخن‌های شما هر چقدر از رطوبت و آلودگی دورتر باشند بهتر است. همچنین استفاده از دستکش باعث می‌شود که تماس ناخن‌های شما با سطوح و ابزارهای مختلف به حداقل برسد. برای استفاده از محصولات شوینده هم حتما دستکش دستتان کنید. ترکیبات موجود در محصولات شوینده می‌توانید به کاشت ناخن‌ها اسیب بزند. این مواد برای ناخن‌های طبیعی هم مضر است و باید تا جایی که ممکن است از تماس با آنها اجتناب کنید.

۳- از آب و رطوبت زیاد دوری کنید

قرار دادن ناخن‌ها در آب به مدت طولانی برای ناخن‌های کاشته شده مناسب نیست. قرار گرفتن در معرض رطوبت زیاد باعث می‌شود که کاشت ناخن کم کم ضعیف شود و استحکام و زیبایی اولیه خود را از دست بدهد.

۴- از آتش و حرارت دوری کنید

بعد از کاشت ناخن یکی از نکاتی که حتما باید در نظر بگیرید این است که تا حد امکان دست‌های خود را از حرارت و آتش دور نگه دارید. نزدیک شدن به آتش ممکن است باعث آب شدن ناخن‌های کاشته شود.

۵- ناخن‌ها را با کرم‌های مرطوب کننده، مرطوب کنید

هر بار که دست خود را می‌شویید، حتما از کرم‌های مرطوب‌کننده هم برای دست و هم برای ناخن‌های خود استفاده کنید. این کار باعث می‌شود که ناخن‌هایی لطیف داشته باشید و استحکام ناخن‌ها افزایش پیدا کند.

۶- ریموو کردن ناخن‌ها را به متخصص بسپارید

اگر قصد دارید ناخن‌های خود را ریمو کنید یا اگر مشکلی پیدا کرده‌اند و نیاز به ترمیم دارند، اگر تخصصی در این کار ندارید هرگز در خانه و خودتان برای ریمو کردن آن اقدام نکنید. این کار، یک کار تخصصی است و باید در محیطی کاملا تمیز و بهداشتی و با ابزارها و مواد بهداشتی انجام شود. اگر خودتان در خانه بدون داشتن تخصص و تجربه این کار را انجام دهید، ممکن است به ناخن‌های طبیعی خودتان آسیب بزنید و مشکلات زیادی برای ناخن‌هایتان پیش خواهد آمد. ریمو کردن ناخن‌ها و ترمیم آنها اگر توسط متخصص انجام نشود، ممکن است مشکلاتی چون عفونت‌های قارچی را به دنبال داشته باشد. پس این توصیه را جدی بگیرید.

۷- از روغن‌های مخصوص کوتیکول استفاده کنید

هر شب از روغن کوتیکول استفاده کنید. روغن کوتیکول ناخن‌ها را تغذیه می‌کند و باعث استحکام ناخن‌های طبیعی می‌شود. در بازار انواع روغن مخصوص کوتیکول وجود دارد که می‌توانید از آنها استفاده کنید. این روغن‌ها مزایای زیادی برای پوست و ناخن دارند و از ترک خوردن ناخن‌ها جلوگیری می‌کنند. حتی با روغن‌های طبیعی می‌توانید در خانه برای خودتان روغن کوتیکول تهیه کنید.

۸- مانیکور کردن بعد از ریمو را فراموش نکنید

بعد از ریمو کردن ناخن ها، یک بار ناخن‌های خود را مانیکور کنید تا دوباره به حالت اولیه برگردند و ظاهر خوبی پیدا کنند. برای اینکه همیشه ناخن‌های مرتبی داشته باشید، هر دو یا سه هفته مانیکور را تکرار کنید. در فاصله بین مانیکورها از لاک‌های تقویتی ناخن یا روغن‌های تقویتی طبیعی استفاده کنید.

۹- از مصرف مواد آرایشی چرب اجتناب کنید

اگر از کرم‌های نرم‌کننده یا ضد آفتاب روی پوست دست‌های خود استفاده می‌کنید، حتما اطمینان حاصل کنید که این کرم‌ها فاقد لانولین یا روغن‌های معدنی باشند. این مواد روغنی باعث آسیب رسیدن به ناخن‌های کاشته می‌شوند و به مرور زمان آن را ضعیف و شکننده می‌کنند و باعث می‌شوند که زیبایی خود را زودتر از دست بدهند.

۱۰- از استون‌ها و پاک‌کننده‌های حاوی استون و الکل استفاده نکنید

روی ناخن‌های کاشت از استون و پاک‌کننده‌های حاوی الکل استفاده نکنید. این کار باعث خراب شدن ناخن‌ها می‌شود و ظاهر زیبای آنها از بین می‌برد.

منبع: beautyresource

ارسال نظر

شما اجازه ثبت نام ندارید

Reset Password