آدرس : تهران،میرداماد،پلاک 6

تلفن : 22909846-021

سالن زیبایی دترلند

اگر تمام روش هایی که به بلند شدن ناخن ها کمک می کنند مثل استفاده از تقویت کننده های کوتیکول ناخن و یا قرص های مکمل را امتحان کرده اید و پایه ناخن شما قوی و محکم است، وقت آن رسیده که روش کاشت ناخن خود را از پودری و اکریلیک به کاشت ژل تغییر دهید. در این مقاله قصد داریم به تمام نکاتی که لازم است درباره کاشت ناخن با ژل بدانید، بپردازیم.

کاشت ژل چیست؟

قبل از هرچیزی بهتر است بدانید که کاشت ناخن به روش ژل، با زدن لاک ژل تفاوت دارد. لاک ژل فقط برای طراحی ناخن استفاده می شود و هیچ تغییری در اندازه و فرم ناخن های شما ایجاد نمی کند.

تکنیک کاشت ژلیش که این روزها بسیار مورد استقبال قرار گرفته است، لایه ای با دوام به ناخن های شما اضافه می کند و باعث می شود که فضای بیشتری برای طراحی ناخن و پولیش آن داشته باشید. در واقع ناخن های شما برخلاف روش کاشت اکریلیک و پودری، تراشیده نمی شوند و هیچ لایه ای از ناخن شما از بین نمی رود. تنها شرط انجام کاشت با روش ژل، این است که ناخن های شما کمی بلند باشند و هرگز عادت به جویدن و یا گاز گرفتن ناخن نداشته باشید. کاشت ژل، مناسب کسانی است که ناخن های خوبی دارند و فقط می خواهند چند لایه آنها را ضخیم تر کنند تا استحکام بیشتری داشته باشد. ٰکاشت ژل، یک پوشش محکم روی ناخن ها ایجاد می کند اما به اندازه روش کاشت اکریلیک و پودری استحکام ندارد.

مواد کاشت ژل از همان مواد لاک های ژل ساخته شده است با این تفاوت که برخلاف پودرهای اکریلیک، مواد شیمیایی و مضر برای بدن در آنها وجود ندارد و هیچ خطری برای سلامتی ندارند.

دوام ژلیش ناخن بستگی به نحوه مراقبت از ناخن ها دارد ولی به صورت کلی بین ۲ تا ۵ هفته ماندگاری دارد.

کاشت ژل چگونه انجام می شود؟

در کاشت ژلیش مواد ژلی مخصوص را روی تیپ های ناخن و یا اگر ناخن های شما استحکام کافی داشته باشند، روی ناخن خود شما می گذارند. در مرحله بعد برای خشک شدن مواد، باید ناخن ها را برای چند ثانیه زیر نور UV قرار دهید. معمولا از چند لایه ژل بر روی ناخن استفاده می کنند و بعد از هر بار گذاشتن ژل، آن را با دستگاه خشک می کنند و سپس لایه بعدی را روی آن می گذارند.

ممکن است شما از جمله کسانی باشید که در ابتدای انجام کاشت ژل، تایپ کردن، کار کردن با گوشی، انجام کارهای منزل و …. برای شما سخت باشد. ولی نگران این مساله نباشید چون دست های شما به سرعت به انجام کارها با ژلیش عادت می کنند.

تنها نکته ای که باید رعایت کنید این است که از دست های خود به عنوان ابزار برای باز کردن قوطی نوشابه و انجام کارهایی که باعث کشیدن ناخنتان می شود استفاده نکنید.

مزایای کاشت ژل

مواد مورد استفاده در کاشت ژل، غیر سمی و بدون بو هستند این در حالی است که مواد اکریلیک و پودری از مواد شیمیایی مضر برای بدن ساخته شده اند و بوی تندی دارند.

ناخن های ژلیش شده باعث صرفه جویی در زمان شما می شوند. گذاشتن کاشت ژلیش زمان بسیار کمتری نسبت به کاشت اکلریک می برد.

ژلیش ها بسیار طبیعی و نازک هستند و ظاهر آنها مانند ناخن خودتان است. بنابراین دیگر کسی درباره مصنوعی بودن یا طبیعی بودن ناخن هایتان از شما سوال نمی کند. در واقع ژلیش مانند یک کاور بر روی ناخن خودتان است.

حتی اگر ظاهر و لباس های شما بسیار ساده باشد، کاشت ناخن با روش ژل، باعث می شود یک حس عالی نسبت به خودتان داشته باشید.

استفاده از کاشت ژل برای کسانی که در سالن های زیبایی کار می کنند و با مواد  شیمیایی و استون سرو کار دارند بسیار مناسب است زیرا کاشت ژل در اثر برخورد با مواد، هیچ آسیبی نمی بیند.

معایب کاشت ژل

کاشت ناخن به روش ژل، معمولا هزینه بالاتری نسبت به کاشت اکریلیک دارد ضمن اینکه برای ریمو کردن هم حتما باید به سالن مراجعه کنید و هزینه جدا بپردازید.

اشعه UV که برای خشک کردن مواد کاشت ژل استفاده می شود برای پوست و سلامتی بسیار ضرر دارد.

ریمو کردن کاشت ژل نسبت به کاشت اکریلیک زمان بیشتری می برد و لایه های ژل تقریبا سخت از روی ناخن جدا می شوند که این فرآیند ممکن است باعث ضعیف شدن و از بین رفتن استحکام ناخن شما شود.

برای برداشتن کاشت ژل از روی ناخن باید حتما به آرایشگاه مراجعه کنید و به هیچ عنوان این کار را خودتان انجام ندهید.

منبع: bustle

ارسال نظر

شما اجازه ثبت نام ندارید

Reset Password